tiistai 23. helmikuuta 2016

Ensikohtaaminen


Mikä toi on? Uus kaveri mulle?
Ei se kyl iha näytä koiralt, mut tuaksuu silti iha pennult...

Voi kauhia, siit lähtee ääntäki!
Tommost kummallist, iha ku varis raakkuis.
Pitäiskös mun ny pelätä sitä?
Voi kauhistus, alko heiluttamaa noit etujalkojaski,
nyt mä kyl peräännyn hiuka, varmuuren vuaks.

No nyt ne otti sen pois.
Tää oliski kiva peti mulle.
Uskaltaiskos sinne hypätä?
Tekis miäli merkata se mun omaks, mut en mä uskalla,..

Mitä toi oikee tarkottaa, mitä sil ny tehrää?
Nyt se pitää tommost kummalist lutkutustaki.
Sil on aika merkillisen näköne emo ja maitohanaki on värilline...

On se kumma otus.
Mikä lie.
8 kommenttia:

Ellieli kirjoitti...

Hihhih, on siinä Wupella ihmettelemistä pienessä ihmistaimessa. Onnittelut lapsosen vanhemmille ja isovanhemmille kans.

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Oho! Onpa tosiaan erikoinen olento. Ei oo koira, eikä kissa, eikä lelkku. Joks sait selville mikä se oikeen on? Kivalta kyl näyttää, sekä olento että sä. Tosi terhakkana tarkkailet.

Párek kirjoitti...

Wuppe, hienosti tutkit tulokasta. Kyllä minäkin olin yhtä kysymysmerkkiä tuollaisen tavatessa, silloin kun pikkueukko oli toukan kokoinen. Erittäin kivat kuvat sinusta ja vauvasta. Et sitten varmaan merkannut vauvan petiä omaksesi? ;) ;)
Onnea ja kaikkea hyvää pienokaisen elämään.

Aatu Hauva kirjoitti...

Wuppe, Wuppe! Sehän on se maailman ihanin asia (ruuan jälkeen), ihan oikea lapsi. Tai oikeastaan se on vasta nupullaan oleva lapsi, mutta kyllä sinä siitä pian saat itsellesi leikkikaverin. Ja sitten kun se siirtyy syömään ruokapöytään, se tiputtelee herkkuja lattialle.
Sihteeri käski onnitella nupusta kaikkia asianosaisia.

Marja-Leena kirjoitti...

On siinä Wupella pähkäilemistä, että mikähän tuo pieni olio oikein on:) Molemmat ovat niin söpösinä että. Voisin oikein hyvin kuvitella koiraa merkkaamasssa petiä omakseen:) Tuoksuukin niin makoisalta.

Olipas hienoa, että naapurinne sai sen turvarannekkeen, tai pakotettiin ottamaan, ihan miten vaan. Aina sitä ei osaa varautua asioihin, ennen kuin jotain sattuu. Terkut Ossilasta!

Iivari kirjoitti...

No on sulla siinä ihmettelemistä! Eehän sillä taejja olla hänteekää... Kaete kuitennii sempuolen tarkistit? Oovvon näkönen on,en oo minäkkää tuommosta nähnnä.Eekaet se vuan mikkää jättiläesvinku lie jos iäntähhii pittää... Ohan tuo kyllä nätti ja jotennii sennäkönen että tekis mielj vähä piätä lipasta :) Hirveen varovasti.

Liftari kirjoitti...

Voi Wuppe <3, Vauva tuli kylään, miten ihanaa. Meillä noita ei ole eikä näillä näkymin tulekaan. Ollaan tyydytty sitten näihin karvaisempiin versioihin. Ihan mukavia nämäkin.
Hyvin Wuppe suhtautuu, vaikka onkin vähän hämillisen näköinen. Antaas kattoo, kun lähtee liikkeelle tuo pikkuinen, mitä sitten Wuppe tuumaa. Terveiset lounaisrannikolta.

Sari kirjoitti...

Onpas sulla ollut erikoinen vieras. Pieni, ääntelevä ja hyvältä tuoksuva. Onneksi olit varovainen, pienet vauvat ovat niin herkkiä kaikille äkkinäiselle touhuille. Olis sitä kyllä ollut kiva vähän lipasta ja moikata ihan läheltä. t. Eka