tiistai 3. kesäkuuta 2014

Huvipuiston vahtikoira


Puistossa on pari viiikkoa ollut pikkulasten pomppupuisto ja sen vahtina toimii komea tyttökoira. Se ja Wuppe ovat tehneet tuttavuutta, ovat hyvin kilttejä toisilleen ja joka päivä Wupen tie johtaa aidalle ja siellä se koira näyttää oikein odottavan Wuppea. Ylemmät kuvat ovat viime viikolta, alemmat ihan päiväntuoreita.

Lammelle kuuluu uutta. Hanhilapset ovat kasvaneet ja nyt siellä on sukukokous käynnissä. Kuvassa on vain pieni osa sukua koolla, mutta puiston polkujen varsilla niitä on ainakin toistasataa lintua. Wuppe ei ole hanhista eikä sorsista lainkaan kiinnostunut, on aivan välinpitämätön niitä kohtaan. Katselee vain pitkästyneenä.


8 kommenttia:

Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Voi että mikä ihana koipeliini <3 Olisivat mahtava pari, pitkä ja pätkä :) Tykkääkö Wuppekin vähän isommista naisista, kuten Aslan? ;)

creek kirjoitti...

Voin kuvitella minkälainen riemu repeäis, jos Sunna pääsis hanhien sekaan :D "Jipiiii! Paljon leikkikavereita!!"

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

Iso tyttö on selvästi ihastunut Wuppeen. Ihania kuvia.
Párek myöskin useimmiten tyytyy vain katselemaan hanhia ja sorsia. Jos ovat ihan kuonon edessä tulee riiviölle halu pelotella ne lentoon.

Hanne kirjoitti...

Olisikin kiva kokea, mitä nuo kaksi vapaina aikaan saisivat. Voi ollakin, että Wuppe tykkää isoista naisista, toivon ainakin niin, minä kun olen 174 senttinen...

Hanne kirjoitti...

Minäkin osaan silmissäni nähdä Sunnan juoksevan riemuissaan hanhilaumaan. Ehkä nuo isot hanhet voisivat laittaa Sunnan ojennukseen, nehän ovat aika rohkeita lintuja, antaisivat oikean sakin hivutuksen... :)

Iivari kirjoitti...

Kyllä näkkyy Wuppe ymmärtävän kommeehen naesten piälle :) Ja tuo tyttöhhii näkkyy selevästi olovan kiinnostuna.
Tiälä oes yks jootilas määräkoera panemmaa vähä liikettä tuoho sukukokkooksee :)

Hanne kirjoitti...

Eikös se mene niin, että pienet miehet ihailevat suuria naisia, vähän niin kuin napoleon-syndroomaa?
Tuon kyllä arvasin, että siellä on " yks jootilas määräkoera" jokai sais vipinää hanhilaumaan. Ja ehkä hanhipaistin äiteellesi tuliaiseksi?
Onneksi olet siellä kaukana, katselet omia tipuja ikkunan takaa, se on turvallisempaa, Kaikille osapuolille. :)

Hanne kirjoitti...

Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, miten olisivat vapaina toisensa kohdanneet. Tuskin olisi ollut vaarallista, koska iso koira oli narttu ja narttu määrää suhteen laadun, ainakin koirien maailmassa. Vai onko narttukoira koskaan tappanut pikkukoiria, tuli juuri mieleen?
Wuppe haukkuu kiivaasti hevosia, on vallan intopiukalla. Luulen, että Wuppe ei osaa oikein suhtautua vesilintuihin, ei tiedä, pitäisikö tykätä vai pelätä.