torstai 24. lokakuuta 2013

Ranjid

Jos muistatte vielä sen onnettoman intialaisen katukoiran, joka ajautui tahtomattaan Hampuriin, niin tässä on uusin video koiraressusta. Videon alussa on 30 sek. mainoksia. Ja voi olla, että video ei edes näy Suomessa, kommentoikaa, jos näin on.
Ranjid löytyi lähes luurankona lastia purettaessa kontin alta, se painoi vain 6 kiloa (normaalipaino olisi noin 12 kg), koira ei enää reagoinut mitenkään, oli ns. viittä vaille kuollut. Löytökoirakodin sairasosastolla Ranjid on osoittautunut erittäin epäluuloiseksi ja pelokkaaksi, vain hitaasti on rohkaistunut hiukan. Todennäköisesti se on seurausta koiran karusta menneisyydestä. Ranjid asustaa hoitolassa, kunnes on täysin voimissaan ja sopeutunut toisiin koiriin, vasta sitten alkaa uuden/ensimmäisen oman kodin etsintä.
4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Hyvin näkyi video. Sinä voisit oikeastaan HooPee referoida lyhkäisesti vähän tuohon tekstin perään, että mitä Ranjidille kuului niissä haastatteluissa. A) minun toisella koneellani ei ole ääntä laisinkaan B) 50% varmaan siitä puheesta jää ymmärtämättä vaikka katsoisin Ipadilta sen uudelleen:(. Wuppelle terveisii, M-L ja Ossi.

Pirjoriitta Lind kirjoitti...

Minulla ei video näy lainkaan. Ei tule sitä `nuolta´ näkyviin lainkaan, josta video käynnistyisi.

Pirjoriitta Lind kirjoitti...

Hei, nyt toimii ja äänikin on hyvä. Voi hurja minkälainen kokemus koiraparalla!

Tuulia kirjoitti...

Hurjia ovat joidenkin koirien kohtalot. Toivottavasti Ranjid toipuu myös henkisesti ja löytää oman kodin. Wuppe on näemmä (bannerikuva) saanut uudet valjaat :)