maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kuvamix


Wuppe nauttii kevätauringosta

Otin kuvan Wupen luolasta, johon oli  tiikerinsä kivasti vahtimaan luolan suulle. Kun nappasin vielä toisenkin kuvan varmuuden vuoksi, niin eikö ihan samalla sekunnilla Wuppe työntänyt päänsä ulos katsoakseen, mitkä ihmeen paparazzit siellä taas räpsyttelevät kameroitaan. Kiva yllätyskuva tuo toinen!
Tässä toinen versio Hurtan huomioliivistä, koko xs. Valjaat ovat alla ja tein aukon lenkkiä varten tuohon liivin selkämykseen. Muuten olisi pitänyt ulkoilla kaulapannan kanssa ja se ei meillä oikein suju. Olisi ihan hyvä, jos tuossa huomioliivin selkämyksessä olisi vaikkapa pitkulainen, kauluksesta Hurttamerkkiin asti leikattu aukko/rako, jotta saisi talutushihnan allaolevaan valjaaseen kiinni.Ihan hyvä huomioliivi, näkyy sananmukaisen loistavasti, vaikka mitenkään innostunut kuvattava ei tuo Wuppe ollut. Lähti jatkuvasti omille teilleen.
Voi sitä tälläkin lailla syödä. Pääasia, että maistuu.

15 kommenttia:

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Sulla, Wuppe, on mainioita syämäasentoja. :)

Elvis ja Hugo kirjoitti...

Ihana peti! Meillä pitääkin lähteä pedin ostoon, kun Hugo on tuhonnut omansa... :)

Liftari kirjoitti...

Sulla on nimpal hieno huamioliivi ! Mul on keltane semmone niinku jakku.
Kivoi kuvei äiti onki sunst saanu.

Terveissi Essi

Iivari kirjoitti...

Tuo syöntiasento on mahtava :D Mikä ettee onnistu nuinnii.
On siinä topakka poeka. Hienot kuvat. Tuommonen luolapeti oes kyllä mullehhii mieleenen. Ee tarvihtis peetteen kansa vyllätä.

Párek ja Palvelijatar kirjoitti...

Luolapeti on samanlainen kuin minulla oli pentuna. Tykkäsin sen rikki ; ) Tosi kiva kuva tuo toinen ylhäältä! Kuten muutkin kuvat. Wuppehan on oikea mannekiini eli könsikäs.
Ja lisäksi luova yksilö: tekee syömisestäkin taidetta!

Hanne kirjoitti...

Wuppe joogaa.

Hanne kirjoitti...

Vai on Hugo askarrellut! Lapsen tuleekin leikkiä...:)

Hanne kirjoitti...

Mullakin on sellaene jakkuhuamioliivi, kato tuolt 14. maaliskuuta kirjotetust tekstist, siäl on kuva ja kaik. Eli kaks teksii taaksepäi. Se on hiuka liian jämpti, joko täytyy laihtuu tai se täytyy myyrä poies.

Hanne kirjoitti...

Nii, unohrin valla, et terkui ja pusui Essil ♥
T. Wuppe

Hanne kirjoitti...

Wuppe venyttelee muutenkin paljon, kai toi asento tuntus hyvältä, ei kai se muuten. Ei me sentään ruokakuppia pöydän alle laiteta, mut toi leivänkannikka oli sattumalta siellä "tallessa".
Toi Wupen peti on vauvantäkistä ommeltu. Täkki maksoi 8 euroa ja sitten vaan koneella reunat ommeltu säkiksi.
http://www.kik.de/kinder/babys/babyausstattung/babydecke-111999008841-1.html
Saishan noita petivaihtoehtoja olla, milloin tulee hiki ja milloin paleltaa, niin olis aina sopiva paikka nukkua.

Hanne kirjoitti...

Kylläpäs te mäykyt olette kummallisia, tykkäätte petinne rikki? Höh. Nyt vaan sitten Palvelijatar ostamaan uutta tai jos on ahkera, niin ompelee itse.
Voimistelu ja syöminen onnistuu Wupelta yhtaikaa, osaiskohan ihminen tehdä samat?

Jalo kirjoitti...

Ihana pieni luolakoira!:) Meillä on samanlainen huomioliivi, hyvä on ja kestänyt käytössä! Jalon selkä on niin pitkä ja liivi niin lyhyt, että valjaiden kiinnike ulottuu liivin takareunaan saakka. Mutta noin niinkun yleisesti, on kummallista, ettei tota hihnankiinnitysasiaa ole huomioitu esim. takeissa ollenkaan! Rukan sadetakissa on hihnalle aukko, siitä iso plussa, mutta juurikin esimerkiksi Hurtan ainakaan noissa vanhemmissa sade- ja talvitakkimalleissa, joita meillä on, ei hihna-aukkoa ole.

Elina kirjoitti...

Voi että kun tuo Wuppe osaa olla suloinen! :)

Hanne kirjoitti...

Wupellakin olisi melkein yltänyt hihnankiinnitys ilman eri aukkoa, mutta oli niin nippanappa, että olisi vetänyt liivin hassusti selän päällä. Mies ei erityisemmin tykkää noista liiveistä, suosii enemmän vilkkuvaloa. Ei sekään hassumpi ole. Näkyy koko ajan eikä pelkästään valon osuessa, joten on ehkä parempi turva pimeässä.

Hanne kirjoitti...

Niinhän se on, suloinen. ♥ Kuten itsekin tiedät, kuinka suloinen pikkuinen chihu olla voi. ♥