maanantai 2. kesäkuuta 2014

Juhlat on juhlittu!


0,99e

Tämmöisen patukan päivänsankari sai lahjaksi ja oli todella mielissään, ei ollut aiemmin mitään vastaavaa saanutkaan. Wuppe söi koko patukan yhdellä kerralla, jättäen vain pienen palan itselleen "muistoksi".
Tuossa videossa se pala on Wupen tassun vieressä. Sen palasen kanssa leikkii, heittelee ilmaan ja vartioi tarkkaan. Hieman pelkäsimme, että kestääkö masu tuollaista "törkyä", mutta näköjään kesti. Patukoita jäi jäljelle vielä 3 kpl, joulua vissiin odotellaan, jos ei keksitä muita juhlan aiheita...
Videossa ei tapahdu "mitään", vain 3 minuuttia kovan leivänkannikan jyrsintää...

6 kommenttia:

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

Ihanan keskittyneesti päivänsankari videolla herkuttelee. Párek ei lainkaan siedä sitä, että olen kamerani kanssa lähistöllä, kun hän syö, juo tai tekee jotakin tärkeää. Kääntää aina selkänsä kameralle ja minä pyörin samassa tahdissa ympärillä : )

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Tosi viihdyttävä toi leivännakerrusvidis. Kattottiin ihan pariin kertaan. Sä oot niin hauskan näkönen veikkonen, Wuppe.

Iivari kirjoitti...

On sittä varmalla ollunna hyvvee ku iha silimät männöö välillä kiini syyvessä :) Äet voehki kahtoessaa että voe mitenkä on sulonen syömämies. Helepostihhan sitä keksii jottae aehetta tuommosen nakrittamisseen. Ee tarvihe jooluva ootella :)

Hanne kirjoitti...

Wuppe on hyvä ruokailija, ei yhtään moittimista. Mutta kun sai synttärilahjapatukan, niin silloin kääntyi sohvan nurkkaa päin syömään ns. piilossa. Hassuja nuo koirat. :)

Hanne kirjoitti...

Jopas teillä oli pitkä pinna, että jaksoitte pariin kertaan katsoa. Kärsivällisyys on hyve, varsinkin nykyään kovassa arvossa. :)

Hanne kirjoitti...

Ehei, ei noita patukoita usein syödä, Iivari, sun kokoiselle useamminkin, muttei tuolle Wupelle, pikkuinen kun on. Ei karkkia mahan täydeltä, ei.