lauantai 25. maaliskuuta 2017

Loppulause ♥Tähän on tultu. 
Tämä on viimeinen blogikirjoitus ainakin toistaiseksi.

Elämästä on tullut sen verran haasteellisempaa, että aika ja voimat eivät riitä näinkin vaativaan kuin bloggaamiseen. Kuulostaa huvittavalta, mutta itselleni se on tarkoittaa nyt ikävää, eroa, luopumista ja periksi antamista.

Ikää on tullut liikaa ottaen huomioon jaksamiseni. Kun yhdestä vaivasta pääsen eroon (kyseenalaista sekin) niin jo on joku uusi riesa kulman takana vaanimassa. Näkökykyni huononeminen vaikeuttaa harmillisesti kirjoittamista ja montaa muutakin tekemistä. 
Laitan tähän nyt tällä kertaa puluaiheisia kuvia. 
Mielelläni olisin lisännyt jonkun hyvän linkin, 
mutta enhän sellaista suomenkielistä löytänyt kuin yhden.
Lisäksi oli turvauduttava saksankielisiin.
Sarjakuva aiheesta "Kuka onkaan sottaaja, 
pulu vai ihminen?"

*******


Wuppe tässä relaa ja miettii päivän teemoja eli "joko sitä ruokaa pian saisi".
Sitten piiloon. Loppulaskut eli tilastot koko 3,5 vuoden ajalta

10 kommenttia:

Párek ja Palvelijatar kirjoitti...

Tulee iso ikävä teitä! Toivomme teille kaikkein parasta jatkossa. Suuret kiitokset mielenkiintoisesta blogistanne ja hienoista kirjoituksista kuvineen. Haleja ja lempeitä rutistuksia.

Unknown kirjoitti...

Kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvää sinulle ja Wupelle sekä lähipiirillesi! Nauttikaa keväästä! Toivottaa Aatun sihteeri

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Myrsky, Tuisku ja Wiima kirjoitti...

Heippa! Me ei sanota hyvästi, kun kuitenkin jollakin tavalla pidämme yhteyksiä yllä. Kaunista kevättä ja terveyttä teille kaikille meiltä kaikilta!

Hugo ja Vito kirjoitti...

Hyvää jatkoa sinne ja terkkuja Wupelle! Ainahan tänne voi palata, jos siltä tuntuu!

Iivari kirjoitti...

Voe että... :( Hirvee ikävä tulloo teetä! Lohuttaavvuin tuolla "toestaseks" sanalla...Ehkä kuitennii joskus jottae...?
Oekeen hyvvee kevättä ja kessee ja jatkoo teelle sinne! Suapi laettoo postija :)

Sari kirjoitti...

Kiitos mukavista kirjoituksista! Ikävä tulee kuulumisianne, mutta näön heikkeneminen on kyllä kirjoittamista vaikeuttava asia.
Hyvää kevättä teille sinne ja mukavaa jatkoa! t. Eka ja äippä

Liftari kirjoitti...

No voi itku . Lupaa nyt edes faceen laittaa kuvia ja tietoa teistä. Mutta "silmävammaisena" ymmärrän sua niin hyvin. Ja vanhuus se kyttää täälläkin, vaikka yritän työn syrjässä pysytellä kiinni vielä pari vuotta. Ehkä sitten tulee mun aikani tehdä jotain vain itseni kanssa omalla aikataululla, omalla ajalla.
Sen olen huomannut , että tuo tv on todellinen aikarosvo. Sen eteen kun köllähtää, ei enää jaksakkaan eikä ole sitä aikaa muka.
Tulee ikävä sekä sinua että Wuppea. On ollut kivaa haistella tuulia suuresta maailmasta. Kuvat ovat olleet bonus siihen päälle. ja tapasi kirjoittaa, sitä on ollut ilo lukea. Historiikit oli ihan superia.
Facessa tavataan joohan !!
Voimia tulevaan ja mukavaa arkipäivää wupen ja miehesi kanssa. Kävelylenkkejä ja semmoista. Suklaata unohtamatta, paras lohturuoka ikinä. Ihan vitamiini, kun jurnuttaa ja harmittaa.
Terveiset Wupelle Essiltä ja minulta

Arttu kirjoitti...

Harmillista, että pitää luopua mukavista harrastuksista terveyden vuoksi. Eikä harmi ole tässä tapauksessa yksipuolista. Sinun raporttejasi on ollut kiva lukea, ja saamattomana kommentoijana voin nyt harmitella lisäksi sitä, etten useammin sitä tullut sanomaan.
Kaikkea hyvää teidän perheelle, Wuppelle iloista kevättä. Toiveissa toki on, että teistä joskus vielä kuullaan. <3

Marja-Leena kirjoitti...

Piti jo aiemmin sanoa, että teitä tulee kovasti ikävä, mutta monella asialla on alkunsa ja loppunsa. Tietysti voisit edes joskus käydä päivittämässä teidän luulumiset. Mukavaa ja iloista jatkoa Saksaan kuitenkin ja kaunista kevättä, toivottelevat Marja-Leena ja Ossi.