torstai 19. joulukuuta 2013

Vielä ehtii!
...ostaa koiruliinille joululahjaksi uuden taluttimen, 
joka neonvärisenä hohtaa Pohjolan talvisessa pimeydessä.
Wuppe sai tuollaisen saksalaisesta Zooplussasta, tarjoushintaisena maksoi 9,90e, ihmeellistä kyllä, mutta Suomen Zooplussassa maksaa euron vähemmän. Olen tykästynyt siihen, on hyvä pitää kädessä eli ergonominen, se luo turvallisuudentunnetta ja on ihan kivan näköinen. Kesäaikaan ei kannata tätä flexiä käyttää, keltaisena se houkuttelee siivekkäitä hyönteisiä, kuulemma.
Zooplus.fi
Zooplus.de


...leipoa hyvänmakuisen rommi-hedelmäkakun. 
Olen useana vuotena leiponut tämän, ja se on
aina olemattomista taidoistani huolimatta onnistunut. 


Rommi-hedelmäkakku
klikkaa kuva isommaksi6 kommenttia:

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Me ei olla päästy fleksin makuun. Pyry-papalla kyllä oli flexi. Me kun mennään aina eri suuntiin, jos pienikin mahdollisuus, niin vois käydä niin, että meijän äippä kietoutuis naruihin. Vois kyllä olla hauskakin näky, keh heh.

Wupelle reippaita lenkuroita uuden flexin kera.

Marja-Leena kirjoitti...

Tuommoinen hohtava remmi olisikin aika hyvä. Tosin, kun täällä ei ole noita katulamppuja, niin mulla on aina otsalamppu ja sen lisäksi sellainen hohtoliivi itselläni, kun alkaa hämärä tuleen. Nyt ei taida olla aineita rommihedelmäkakkuun, siis taitaa olla niin, että rommi puuttuu:) Tarvitsisi saada sellaisissa ihan parin desin pulloissa Alkostakin, leipomistarkoitukseen. Taidan koettaa tehdä suklaakakun... Ihanaa joulunaikaa Saksaan, M-L ja Ossi.

Hanne kirjoitti...

Ei mekään Vilillä käytetty flexiä kuin ihan pikkupentuna. Wuppe taas tuntuu olevan flexikoira, liekö tuo pieni koko syynä. Ohuet taluttimet ovat liian lyhkäisiä ja hiukan paksummat ja pidemmät ovat liian ison näköisiä. Eli ongelma on olemassa. Flexit ovat kylläkin vaarallisia, jos ei osaa niitä oikein käyttää.

Hanne kirjoitti...

Riippuu asuinpaikasta ja ulkoilumaastosta, tarvitseeko ollenkaan tuollaista flexiä. Meidän seudulla see tuntuu olevan tarpeen.
Mietin, että minkälainen kakku syntyisi, jos rommin vaihtaisi kossuun tms. Tuo rommi tuossa kakussani on aika tärkeä juttu, olen kerran erehtynyt ostamaan halvinta rommia alkosta ja kakku ei ollut ollenkaan niin hyvä kuin yleensä. Eli kannattaa uhrata kallistakin rommia leivontaan.
Joulunodotusta teillekin sinne!

Merja kirjoitti...

Minäkin taidan kokeilla tuota kakkureseptia, josko onnistuisi. Tykkään rommin mausta leivonnaisissa, vaikka muuten en alkoholiin koske.
Tiukalla kuntokuurilla olen ollut jo parisen kuukautta ja painokin on laskenut 12 kiloa tavoitelluista 20 kilosta - siitä huolimatta aion jouluna jotain hyvää vähän syödä. Vaikkapa sitten tuollaisen kakkusiivun :)

Kiitos ohjeesta ja oikein rauhallista joulua sinulle ja ihanalle hauvallesi sekä kaikille muille läheisillesi! :)

Hanne kirjoitti...

Kuule, voit tosiaan palkita itseäsi tällä rommikakulla tuosta komeasta uurastuksestasi painonpudotuksineen, olen ihan kateudesta vihreä. Ihan oikeesti. Oma tavoite on - 10kg, taas kerran syytän stressiä, ettei onnistu ja myöskin tämänhetkistä lääkitystäni, kunhan siitä eroon pääsen (ehkä kesällä?), niin viimeistään sitten onnistun minäkin!
Hyvää loppuvuotta!