lauantai 9. elokuuta 2014

Kaunei hepoi - osa I

Kaunei hepoi - kauniita hevosia.

Wupella oli jännä päivä. Tähän mennessä Wuppe on aina haukkunut hevosia jo kaukaa, oikein innokkaasti jopa. Nyt tulikin utelias heppa määrätietoisesti suoraan kohti ja halusi tehdä tuttavuutta Wupen kanssa.
Niinpä uteliaisuus voitti ja Wuppekin oli oikeasti kiinnostunut haistelemaan tuota isoa "koiraa".
Lenkin päätteeksi halusi kettuterrierikin tehdä lähempää tuttavuutta. 
Wuppea ei uusi tuttavuus kiinnostanut.


12 kommenttia:

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Varsin oot ISO rohkelikko, Wuppe!

Iivari kirjoitti...

Kylläpä oottii uskaltaatunna lähelle! Meleko rohkee oot. Oes jiännä multa haakkumisettäesyyvelle. Nättijä on kyllä nuo hepot :)

Párek kirjoitti...

Voi miten kauniita hepoja! Wuppe, olet kyllä aika äijä, kun noin lähelle uskaltauduit. Minäkin kerran pääsin melkein nuuhkaisemaan jalosukuista ratsua, mutta Palvelijatar esti lähemmän tuttavuuden teon, kun ratsuja ei kukaan saanut mennä lähelle. Hevonen vain katseli rauhallisena, mutta ei tullut lähelle aitaa. Minä siis yritin mennä sen luo. En päästänyt ääntäkään, ja Palvelijatar oli suorastaan ylpeä siitä : )

Liftari kirjoitti...

Kyllai sää olekki ollu rohkia !! Mää en kyl noit olis lähestyny paitti jos äippä ois ollu viäres. Ehkä sit semmottos viire metri pääst.
Kaunei ova ja semmossii hianoi linjoiltas sanos äippä. Mää ole samaa miält. Mut nii jumalattoma suurii et kyl pelotta samal.
Terveissi sul vaa Wuppeliini. Ja suukko kans. t. Essi

Hanne kirjoitti...

Ei se koko, vaan se rohkeus!

Hanne kirjoitti...

Kilttejä elukoita ovat nuo heposet, näköjään niitä uskaltaa nuuskutella.

Hanne kirjoitti...

Meillä oli niin päin, että hepo halusi tutustua, ei Wuppe varmaan olisi rohjennut omasta aloitteestaan heppasta lähestyä. Jonkunhan se on se ensimmäinen askel otettava!

Hanne kirjoitti...

Mää olenki rohkia, ei kai siit mittää epäilyst pitäis olla? Sen takkia mä haukunki, ku se on niin ku rohkeut seki, sannoo ja ilmottaa, et täält mä ny tule. Ja tääl mä ny ole. Eli sillai.

Unknown kirjoitti...

Löysin pieniä kumipalloja täkäläisestä Stadiumista, 9,9 € / 4 kpl. Vähän ovat isompia kuin ne nostalgiapallot kyllä ja paksumpaa kumia. Koirille ostin, kun oma fysiikka ei enää salli pyörähtelyjä yms. Koirat tykkäsivät niin paljon, että tuli tappelu, vaikka molemmille oli omansa.

Hanne kirjoitti...

Minä etsin vielä palloja, täkäläisessä lelukaupassakaan ei ollut. Hiukan isompia ne saisivat ollakin, kämmen lienee tässä iässä isompi kuin lapsena. Luulen, että täytyy tilata ne nettikaupasta, jos lähden Hampuria kiertämään, niin tulee turhan kallis hinta palloille.

Huom!
käy lukemassa edit-versio http://prange.blogspot.de/2014/08/vahan-sita-vahan-tata.html
:)

Unknown kirjoitti...

Olin jo käynytkin katsomassa vastauksesi. Eikö Hampurissa ole Stadium-liikettä? Tai voihan se olla pelkästään pohjoismainen ketju.

Hanne kirjoitti...

Katsoin netistä ja näköjään juuri nyt syyskuussa avataan Stadium-liike Hampurissakin. Jos jotain muuta asiaa ilmaantuu sinne päin, niin sitten käväisen katsomassa. Se on kauppakatu, jossa on lukuisia liikkeitä eli hyvä paikka päästä rahoistaan eroon, jos sinne suuntaa.
Kiitti tästä(kin) vinkistä!