torstai 27. maaliskuuta 2014

Lopussa kiitos seisoo!

Nyt on valjasruljanssi käyty läpi. Viimeiset valjaat tulivat tänään ja ne ovat ne kaikkein parhaat Puppian ja togetherin ohella. Nämä valjaat on suunniteltu minikoirille max.3 kg , esim. chihuahua, kääpiöpinseri, kääpiöpystykorva, yorkshire sekä pienikokoiset pennut.
Wuppe ei koolla huimaa: säkä ~ 18-19 cm ja painoa 2,5 kg. Jos olisin nämä tilannut ensimmäisenä, olisinko osannut olla niihin tyytyväinen? Tuskin. Tämän valjassirkuksen jälkeen osaan arvostaa näitä. 

Eestä
 Isäntä on harjoitellut niin Puppian kuin tämän Feltmanninkin pukemista Wupen ylle. 
Molemmat aivan helppoja, mutta ilmeisesti miehisen putkiaivoston kapasiittia täytyy venyttää, 
jotta oppii hallitsemaan moisen.

Sivulta

Isäntä jopa oli ulkona taluttamassa Wuppea talutushihnan lukko kiinnitettynä tuohon renkaaseen, 
joka hänen mielestään on liian takana. Hyvin oli lenkki sujunut, kuulemma.
Molemmat kotiutuivat hyväntuulisina.

Ylhäältä
Jossain vaiheessa Wuppea ei enää huvittanut poseerata.
Pehmeällä tyynyllä oli mukavampi maata kuin seistä.

Nyt riittää kuvaaminen!

lisätietoja valjaasta saksan ja englannin kielellä


Ylempänä Feltmann, alempana together.

Näissä  valjaissa on lähes sama malli ja pukemisperiaate.Molemmat sopivat Wupelle sangen hyvin erinomaisten säätöjen avulla, silti niiden kokoero on huomattava. Laadullisesti ovat samanarvoisia, pehmeä materiaali, huolellinen työ, loppuunajateltu suunnittelu, molemmat made in Germany. Hintaero oli suuri. Together painaa 62g ja Feltmann 27g. Nyt meillä on kolmet käyttökelpoiset valjaat, vaikka yhdet kastuu, niin on kaksi vielä jemmassa. :)


6 kommenttia:

Párek ja Palvelijatar kirjoitti...

Saiko Wuppe-poika kuvauspalkkion? Hienosti poseerasi.
Valjaat näyttävät tosi mukavilta, eivät hierrä kainaloita ja taluttimen kiinnitys on just sillä lailla takana, kuin nykyisin kuulemma suositellaankin. Onneksi olkoon hyvästä hankinnasta.

Marja-Leena kirjoitti...

No, nuohan näyttävät ihan samanlaisilta kuin ne together-valjaat, ainoastaan vissiin sillä erotuksella, että nuo hihnaosat ovat kapeammat. Ovat sitten varmaan kevyemmät ja miellyttävämmät pikkuisen koiran käytössä. Hienot poseeraukset Wupella. Terveisii M-L ja Ossi.

Hanne kirjoitti...

Luultavasti Wupen näyttelytausta vaikuttaa, pysyy aina hyvin paikalla, kun jotain sovitetaan tai kuvataan. palkka maksettiin "luonnossa" eli kehumalla.
Tuo valjas on sopivan ohut ja pehmoinen juuri noin pikkuiselle koiralle. Tykätään.

Hanne kirjoitti...

Juu, molemmissa on sama periaate ja muutenkin valmistajillakin samanlainen tausta. Lisäsin tuohon päivitykseen hiukan lisää aiheesta.
Terveiset aurinkoisesta, mutta hyvin viileästä Hampurista!

Arttu kirjoitti...

Hienot on valjaat, enkä tajunnutkaan että Wuppe on niin pikkuinen... Ihana kainalokoira <3
Varavaljaita tarvitaan! Ja talvella, kun on kylmää ja lämmintä, pakkasta ja räntää: täytyy olla yhdet valjaat, jotka on säädetty sen pakkaskelin tamineiden päälle mahtuviksi. Sitten on toiset, jotka voi laittaa sadeasun alle (selässä on reikä talluttimelle). Ja kolmannet, jotka voi laittaa suoraan päälle... Ei ole helppoa täälläkään tää valjastaminen =D

Mukavaa, että miestenkin lenkki sujui hyvin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Wuppehan näyttää ihan tyylikkäältä noissa valjaissa! :) Varavarusteluista puheenollen, itselläni on taipumus kerätä Sitille jos minkäkin näköistä pantaa ja hihnaa. Yksi panta-hihnapari (kangasta) vuosipesuun, toinen panta-hihnapari (kestävää enstexiä) kesäisille uintiretkille, kolmas panta-hihnapari (nahkaa) metsälle ja neljäs panta-hihnapari (nahkaa ja ketjua) mahdollisille eläinlääkärireissuille. Ei vara venettä kaajja, ja se päteköön myös koirapuuhissa! ;)