maanantai 12. toukokuuta 2014

Postimerkkeilyä

Kun olen nyt chihuahua-maailmaan joutunut/päässyt, niin laitanpa chihu-postimerkkejäkin esille. Kaikki ovat peräisin sellaisista maista, joissa en olisi etukäteen uskonut koira-aiheisia merkkejä olevankaan, kaikkein vähiten juuri chihuahua-rotuisista. 
Taas kerran huomasin, että ei mitään omia, mistä lie syntyneitä ennakkokäsityksiä pidä totena olettaa. Sikäli hassua, että nuo ennakko-oletukset syntyvät jotenkin ihan huomaamatta, itsestään. 

6 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Eikö Chihuahua ole jostain Etelä-Amerikasta alunperin kotoisin? Siinä mielessä voisin hyvin ymmärtää ainakin sieltä päin olevat merkit. Jos minulta kysyttäisiin niin oudoimmat paikat noista ovat Liberia, Abhaasia ja Turkmenistan:)

Vaikka voihan sööttejä koiria olla postimerkeissä missäpäin maailmaa tahansa. Kuinkahan paljon löytyisi mäyrismerkkejä? Täytyykin tehdä pieni turkimus. Terveisii Saksan maalle, M-L ja Ossi!

niNni kirjoitti...

Hienoja!

Liftari kirjoitti...

Voi miten kauniita merkkejä ja noin monta erilaista.
Nythän saa ja voi tehdä ihan laillisia merkkejä itse Itellan sivustolla. Kyllä tekisikin mieli laittaa Essistä merkki tai merkkejä, koska valokuviakin on hänestä vaikka kuinka. Hyvänkin kuvaajan ottamia. Olisi kivaa laittaa vaikka joulukortteja menemään omalla merkillä.
Terkkuja wupelle. Siellä onkin varmaan nuo paseerul olo ilmat ihan mukavat jo.

Párek ja Palvelijatar kirjoitti...

Onpa ihania merkkejä. Kuten Liftari, mekin ollaan välillä mietitty oman merkin tekoa.

Nella kirjoitti...

Onpa hauska keräilykohde!

Hanne kirjoitti...

Nättejä merkkejä ovat kyllä. Onhan Suomessakin julkaistu ainakin merkit niistä kotimaisista koiraroduista. Luulisi maailmalla olevan pilvinpimein mäyräkoiramerkkejä, kun niillä on sitä muuta rekvisiittaa saatavilla enemmän kuin muilla roduilla. Tai ainakin luulen niin.
Oma merkki olisi kyllä nasta juttu.