tiistai 6. toukokuuta 2014

Ranjid
Jokunen lukija varmaan muistaa viime loppukesältä tapauksen, 
jossa katukoira "Ranjid" Intiasta matkusti rahtilaivassa

Nyt tänään kuultiin ilouutisia. Pitkä 6 kk karanteeni on jo ohi ja 
sen jälkeen on Ranjid-koiraa sopeutettu normaaliin sosiaaliseen koiranelämään. 
Nyt on edessä vielä loppusuora ja sen jälkeen toivotaan uuden kodin löytyvän.Lisään tähän vielä eilen julkaistun videon siitä romanialaisesta koiraryhmästä, joka on ollut Hampurin eläinsuojeluyhdistyksen hoivissa ja on nyt vapautunut kukin etsimään itselleen uudet kodit. Yhdistyksellä on sopimus romanialaisen pelastusjärjestön kanssa, tukevat sikäläistä toimintaa ja tuovat koiria tänne Saksaan.4 kommenttia:

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

Luulisi noin ihanalle koiralle koti löytyvän. On aina ihanaa kuulla, että kovienkin kokemusten jälkeen eläimelle järjestyy hyvä elämä!

Marja-Leena kirjoitti...

Toivottavasti Ranjid saa koko loppuelämäkseen kivan kodin. Terveisii M-L ja Ossi.

Nella kirjoitti...

Moi!
Ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta kysyit joskus kirjoittamastani voikahvista, että onko sillä mitään tekemistä voi-teen kanssa nyt löysin selityksen:

"Dave Asprey keksi kahvin idean maistellessaan voi-teetä (Tibetan tea) Tiibetin munkkien kanssa, siellä voin lisääminen teehen on ikivanha tapa. Näin syntyi Bulletproof kahvi®, jonka Dave kehitteli uudelle tasolle lisäämällä kahviin MCT-öljyä. Kyllä, juuri sitä mitä bodarit käyttää trimmatessaan itseään kisa kuntoon (sulattaa tehokkaasti vatsarasvaa)."

Lähde:
http://www.vitamiinisuositukset.com/bulletproof-kahvi/

Olit siis hyvinkin oikeillä jäljillä!

Hanne kirjoitti...

Kiitos selvityksestä ja linkistä! Jonain päivänä kokoan kaiken rohkeuteni ja maistan voikahvia... :)