keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Arvaa Wuppe!


Alan olla siinä iässä, jolloin alkaa uudestaan lapsettamaan. Mikäs siinä, leikki on terapeuttista, kunhan joku tolkku siinäkin säilyy. Ettei ihan pelkäksi lapsenmielisyydeksi muutu.
Joten siis Wuppe tai oikeastaan minä sain "Wupen", Molla-Chihun. Itse sain valita sen, jonka olemus jotenkin tuo mieleeni Wupen.

Nyt sitten arvaamaan! Kuka näistä kolmesta on eniten Wuppe? Vai onko kukaan? Oikealla olevassa sarakkeessa on mahdollisuus arvata klikkaamalla. Palkintoa ei valitettavasti ole tulossa, sen sijaan runsaasti lapsenmielistä iloa oikein vastanneille ja yhtä lailla väärin arvanneille.


Ehdokas numero 1

Ehdokas numero 2

Ehdokas numero 39 kommenttia:

Iivari kirjoitti...

Äetin kansa yksmielisesti sanottaan että tuo ensmäenen :) Korvattii on samallalaella :)

Anne kirjoitti...

Täältäkin arvaus ensimmäiselle! :)

Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Mepä arvataan, että kakkonen on ykkönen eli Wuppe.

Marja-Leena kirjoitti...

Meiänkin mielestä kakkonen on Wuppe ja perusteluina lempeämpi katse, kuin muilla ehdokkailla:) Kaikki ovat kuitenkin somia. Terkut Saksaan.

Liftari kirjoitti...

Kyllai sitä miält ollaa et toi ykköne o ykköne ja Wuppe kans. Meiä miälest siin miinis on jottn samaa ku Wupessaki. Nimpal sulone.
Terkkussii sinne satteisest lounaksest. t. essi ja äiti

Hugo ja Vito kirjoitti...

Ilman että oltais katsottu näitä kommentteja, mekin veikataan ykköstä. Tai sitte kolmosta, kun sitä ei oo veikannut kukaan. Mutta söpöjä kaikki.

Liftari kirjoitti...

U*sseempaaan kertaan kattoneena sanotaa me Essin kans vaaa viäläki et ykköne. Siin o vaa jottan nii wupellist sharmii. Meiä miälest.
Terkui vaa sil komistuksel täält lounaast. Tosa kentäl o alkamas etno-festari. Taik piti alkaa vast kolmelt, mut kyl siäl o musiseerattu jo aamust alkae.

Arja kirjoitti...

Me veikataan kyllä kolmosta, on niin Wuppe :)
Ihania kyllä kaikki tyynni.

Hanne kirjoitti...

Kiitos kiitos kommenteista!
Niin vaan menee mielipiteet ristiin, että jo ihan hauskaksi voi sanoa!