maanantai 18. toukokuuta 2015

Wuppe, Canelo ja naapurin Musti


Tässä tämä meidän pikkuwuppe, jonka "oikea" nimi on Canelo,
matkalla kolmen muun kanssa samalla koneella tänne Eurooppaan.
Canelo jatkoi sitten yksinään matkaa tänne meille, kun muut ilmeisesti lensivät Suomeen.


1
2
3

Ääniä saivat kaikki kolme ehdokasta tasaisesti, 3 ääntä jokaiselle. Jos lasken mukaan, leikkimielellä kun ollaan, myös nuo kommentteihin kirjoitetut arvaamiset, niin  1. 4, 2. 2 ja 3. 1 ääntä. Niissä oltiinkin ihan eri mieltä. Ihmeellistä kyllä meitin isäntä arvasi oikein, kun kyselin vaihtoehtoja ennenkuin molla saapui. 

Oikea vastaus on kandidaatti numero 3! 
Onnittelut kaikille osallistuneille. 
Osallistumismäärä arvauskilpaan oli yllättävän huima.

 :)


Tällä kolmoskandidaatilla on oikean mallinen omenapää verrattuna noihin kahteen muuhun ja lisäksi sen olemus kuvaa aika hyvin Wuppea. Wuppe on yllättävän ilmeikäs koira, harmillisesti niitä ilmeitä ei ehdi useinkaan kameralle tallentamaan. Tietenkään kukaan muu ei voi samalla tavalla tuntea Wuppea kuin me kotiväki. Teillä muilla on vain Wupen julkinen olemus tiedossa, eikä sekään yhtään hassumpi ole. 


Paita & Peppu?

Vili

Tämä mukavan lapsekas Mollamaija tuli Chilestä, sieltä samasta pajasta kuin aikoinaan Vilin seinävaate, joka nykyään koristaa eteisen seinää. Hyvän mielen tuosta Chihu-Mollasta saa, mies ei tietenkään ymmärrä tuon päälle paljon mitään, taitaa ajatella itsekseen, että onko emännällä kaikki kupit vielä kaapissa, kun alkaa nukella leikkimään...


Ei kai ton viereen tarvi istua?


Okei, mä nuuskasen vähän.

Wuppe hiukan karsaasti katseli uutta tulokasta. 
Onneksi Wuppe ei riehu pehmojen kanssa, 
joten Canelon uskaltaa jättää ihan ulottuville. 


Saanks mä nyt sen palkkion, ku kerra lupasit poseeraamisest
ton kaukasen pikkuserkun kans?


Haaste
Tässä vastaus varjokuvahaasteeseen, jonka nappasimme Myrskyn ja Tuiskun blogista.  Kuva on jo kuukausi-pari sitten otettu, mutta tarpeeksi hyvä vastaamaan haasteeseen. Harvoin sattuu saamaan samaan kuvaan oman koiransa ja sen maankuulun naapurin Mustin. Meiltä se onnistui. Yhtä salaa ja hiljaa hiipi tämä kuvassa näkyvä Musti Wupen vierelle, ihan samoin kuin käy koirahuusholleissa tekemässä pahojaan tai ainakin jekkuja.


Wuppe ja naapurin Musti7 kommenttia:

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

Hyvä valinta tuo Canelo! Nyt kun näkee kummatkin samassa kuvassa huomaa kyllä samankaltaisuuden Wupen kanssa. Meillä ei kestäisi Canelo kuosissaan kymmentä minuuttiakaan. Párek tutkisi heti mitä kaveri on syönyt ; )
Tuo Vili-seinävaate on niin tuttu. Meilläkin on Párekin vastaava eteisen seinällä. Täytyykin pitkästä aikaa käväistä Michilandian sivuilla.

Eppu kirjoitti...

Kerrankin tiedettiin oikee vastaus, niin silloin ei voita mitään... Lotossa me ei voiteta koskaan...
Kaikki koiruudet on tosi söpöjä. Ihanan hyväntuulinen idea. Mun äippä väsäsi aikanaan kummilapsille pehmomäkkyjä, mihinköhän ne kaavat ovat joutuneet... Olisipa kuvannut tekeleensä.
Terkkuja Wuppe sinne etelään ja pidä Canelosta huolta, naapurin musti oli aika pelottava mun mielestä!

Myrsky, Tuisku ja Wiima kirjoitti...

Kyä oottekin niin samanolosia ettei paremmasta väliä, Wuppe. Söpösii, sano meijän äippä. Mahottoman hiano varjokuva. Kih hih, naapurin Musti.

Arttu kirjoitti...

Hah-haa, onpa tosiaan ihan Mustin näköinen varjo =D Wuppekin katsoo sitä vähän epäluuloisena (tai sitten tota puruluuta, jonka Musti on "syönyt")

Canelo on ihana, rottinkituolinsa samoin :)

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Ihana postaus! Kiitos, että tulit vinkkaamaan :) Ei sillä ole väliä, onko kaikki kupit kaapissa! Minäkin juuri tilasin netistä jonkinlaisen barbien!

Iivari kirjoitti...

No eepä männy meejjän arvuu kohilleen. Vuan eepä tuo mittää. Kyllähän seon tuo Canelo iha Wupen näkönen :)
Ee pysys kyllä mulla nuin nätisti tuolilla. Oes jo tutkittu sisuksija myöte :)
Juluman iso on teejjän nuapurin Musti. Meellä on vähä semmonen pitemmän mallinen.
Sillonku sattuu näättäätymmään.

Jalo kirjoitti...

Katoinkin siitä aiemmasta postauksesta, että kovin tutuilta näyttivät pehmot, Peikkokukkulan blogia kun oon lukenut pitkän aikaa jo! :)