lauantai 6. syyskuuta 2014

Iloinen eläinsuojelu-uutinen

Ranjid, katukoira, joka elo-syyskuussa 2013 eksyi intialaisessa satamassa rahtilaivaan ja matkusti 5 viikkoa "jäniksenä", ruuatta ja vedettä, Hampurin satamaan. Löytyi sattumalta muun rahtitavaran takaa, puolikuolleena, reagoimatta enää mihinkään.

Nyt on kulunut vuosi Ranjidin "maahanmuutosta" ja nyt Ranjid on löytänyt kodin! Ranjidin uuteen laumaan kuuluu pariskunta ja kaksi narttukoiraa. He asuvat pohjois-Hampurissa. Satamakaupungin koira Ranjid siis pysyy satamakaupungin koirana, tällä kertaa Saksanmaalla.

Taustatietoa löytyy täältä.


Tässä kuvassa Ranjid juuri löydettynä.https://www.youtube.com/watch?v=9whbZ38cRIE&feature=player_embedded

Tässä videossa Ranjid harjoittelee keväällä 2014 elämistä hyvää tarkoittavien ihmisten parissa.
Tutustuu sateenvarjoon, lastenvaunuihin, vauvan itkuun yms.
Ei enää potkimista, ei kepillä uhkaamista, ei kivillä heittämistä...♥ Tässä onnellinen Ranjid ♥

Ranjidin perhe kuvaa Ranjidia sanoilla 
älykäs, oppivainen, hellyydenkipeä, kiltti, leikkisä, iloinen, seurallinen. 
3 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Voi että on kaunis ja maailmaa tutkiva ilme tuossa alimmassa kuvassa. Mukavaa, että koiralle löytyi kiva koti ja koiraseuraa. Maailmassa tapahtuu vielä hyviäkin ja ihmeellisiä asioita. Terveiset Ossilasta, M-L ja Ossi.

Iivari kirjoitti...

Ompa kertakaekkijjaa hieno uutinen tuo! Oekee syvämmessä läekähti ilosta :) Mikkää ee hellytä niimpaljoo ku onnellisen näkönen elläen, etennii koera, sano äet.

Unknown kirjoitti...

Ihmeiden aika ei ole ohi. Kyllä löytöeläinihmiset ovat tehneet suuren teon. Näin kovia kokenut koira sosiaalistuu vain hyvin harvoin.