lauantai 13. syyskuuta 2014

Ruoka-aika
Ruoka on maistunut Wupelle aina yhtä hyvin, 
aina on kuppi nuoltu puhtosen puhtaaksi. 
Nyt kupissa oli 30 grammaa lihaa ja lähes samanverran vihannesta, 
tällä kertaa raastettua porkkanaa. 
Kuinka sattuikaan, juuri tällä kertaa eksyi isompi pala porkkanaa joukkoon, 
jota Wuppe syystäkin ihmetteli.


10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hieno periaate Wupella: meillä ei kärpäsiä ruokita! Me pojat joudumme syömään kokonaisia porkkanoita. Hampaille töitä, sanoo äippä. Vaikka kyllähän ne maistuvat kokonaisinakin, Wupelle kyllä olisivatkin liian järeitä.

Párek kirjoitti...

Wuppe, sulla on just samanlainen ruokakuppi kuin minulla. Hienosti putsaat kupin, ei jää muruakaan jäljelle ; ) Mulle annetaan aina porkkana (pieni) kokonaisena, joskus syön sen kokonaan, usein jää muutaman sentin kantapala syömättä.

Iivari kirjoitti...

Koerat on kuulema sulosija syyvvessää. Sano äet. - Nii ollaa tietennii sulosija muutennii semmielestä vuan ku ollaa syyvvessä nii topakkana :)
Ee kaet se oo kumma jos ihmetyttää iso pala ku on syöjällä nuin mahottoman pikkunen suu.
Kyllä ee mulle oekee porkkana maestu kokonaesena ja ruakana. Välillä sitä söen vuan empä siitä nyt välitä. Kaekkee muuta mätän kyllä vaahilla mänemmää :)

Hanne kirjoitti...

Niin se on, Wuppe ei kykene kokonaisia porkkanoita syömään, joskus annetaan huvikseen revittäväksi porkkananpala, sitä kyllä silppuaa, mutta ei syö. Raastettua porkkanaa sen sijaan syö mielellään.
Meidän lapinkoiramme söivät joka päivä "porkkanakolikoita" eli juustohöylällä leikeltyjä. Kokonaisia nekään eivät syöneet. Hemmoteltuja koiria, vissiin.

Hanne kirjoitti...

Oi, Párek, Palvelijattarellasi on yhtä hyvä maku kuin meidän mammalla ainakin ruokakupin suhteen, eikö ole oikea luksuskuppi! Mun mammani tykkäis itelleenkin tuollaisen kupin...
Vinkkaapa sille sun Palvelijattarellesi, että kokeeksi höylää sullekin niitä porkkanalantteja, joita mun mammani tuossa edellä hehkutti Aatu.hauvalle. Ties vaikka tykkäisit vaihtelusta?

Hanne kirjoitti...

Tiiän toisenkin asian, jossa koirat ovat supersuloisia: nukkuessaan. Kuulemma. :)
Iivari, luepa nuo edelliset kommnttivastaukset, josko löydät vinkkiä, jotta alkaa porkkana maistua!

Hugo ja Vito kirjoitti...

Vau kun sä oot siisti syöjä. Valkoinen alusta ja sun ruokapaikka! Ja mullakin on mökillä just samalainen ruokakuppi. Mutta mä en oo koskaan maistanut porkkanaa, emäntä lupasi tarjota heti huomenna. On nimittäin ihan luomuporkkanoita sieltä mökiltä!

Hanne kirjoitti...

Juu, Wuppe syö todella siististi, pöytätavat ovat suurenmoiset. Siksi valkoinen pöytäliinakin. Eikä, tuo valkea lakana on tuossa sen kirppuepäilyn takia. Mutta hienosti Wuppe ruokailee sohvalla!
Elvis, hieno kuppi on sullakin. Kuulutaan samaan kuppikuntaan siis. :)
Toivottavasti porkkana kelpasi.

Nella kirjoitti...

Meidänkin koirat toimii juuri noin, että jos ruuassa on jotain isompia paloja, ne nostetaan pois kupista ja syödään lattialta :)

Hanne kirjoitti...

Aika jännä juttu, isot koirat varmaan söisivät isotkin palat ongelmitta. No, pieni koira, pieni nielu.
Meidän edesmennyt koira Vili (tipsu) oli sellainen possu syödessään, kaikki levällään pitkin lattioita, mutta Wuppe on siisteyden perikuva. Liekö tyypillistä chihuille?