torstai 25. syyskuuta 2014

Leluja pikkuiselle
Lapsi tarvitsee uusia haasteita. Wuppe siis. Namikumipallo pyörii kyllä vilkkaasti, mutta namujen (kypsiä, pienenpieniä lihapaloja) syöminen pallon perässä ei tunnu ollenkaan haasteelliselta.
Se vanha, jo monta koiraa kokenut Nina Ottossonin Dog Spinny sujuu Wupelta myös nopsaan. Sitä DogSpinnyä harjoiteltiin silloin lähes vuosi sitten peräti kaksi viikkoa! Olihan se Wupelle ihan uusi asia, jospa nyt sujuisi oppiminen nopeampaan.

Niinpä tilasin Zooplussalta kertaheitolla kolme aktivointipeliä. Yhteishinta kotiinkannettuna vain 32e. Nyt harjoitellaan ahkerasti. Saavutukset kuulutetaan perästä päin, sitten kun on jotain kerrottavaa. Tai kehuttavaa.

Näköjään Suomen Zooplussassa on myös pelit tarjouksessa juuri nyt!


4 kommenttia:

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

No nyt on Wuppe-pojalla kivoja hetkiä tiedossa! Kiinnostuneina odotellaan kuvia ja tietoja miten Wuppe on leluihinsa suhtautunut. Pelituokiot suositellaan pidettäväksi suht lyhyinä aluksi.
Hauskoja pelituokioita!

Iivari kirjoitti...

Ilimammuuta tarvitaa myö "lapset" omat pelit :) Kerrohhan sittä mitenkä on pelluut sujunna. Minnäe elä toevossa että jollonnii posti kantas mullehhii tuommosija :)

Marja-Leena kirjoitti...

Lapsethan ovat terveitä, kun ne leikkivät. Pätee varmaan koiriinkin:) Terveiset Ossilasta Saksan maalle!

Liftari kirjoitti...

Meillä on pelit olleet aika kauan hyllyllä. Pitäisi varmaan antaa eteenpäin ja hankkia joku uusi. Näissä entisissä ei ole mitään haastetta Essille. Russelit on kyllä muutenkin "hankala" rotu siinä mielessä, että oppivat asiat tosi nopeaan. Ja siinä on tietty myös ne omat huonot puolet siinä oppimisessa. Liian ilkkaita ovat välillä keksimään kaikkea ja joukossa se ominaisuus vaan tiivistyy.
Tottakai rakkaalla lapsella pitää leluja olla. Mieluummin enempi kuin vähempi. Niin se vaan menee. Wuppe on ihana pikkuinen. Terkkuja siis sinne.